Foto's
Kinderen

Voor de Educare heb ik veel kinderfoto's gemaakt. Een aantal is hier te zien: kinderen spelend met vuur, water, lucht en aarde. www.educare.nl  en www.opgroeieninverbondenheid.nl

Covers

Dit zijn de covers die ik afgelopen jaren maakte voor de Educare, een tijdschrift over opgroeien in verbondenheid. www.educare.nl  en www.opgroeieninverbondenheid.nl

Sinaasappel

Het koppelen van positieve herinneringen aan geuren. Foto's bij een artikel in de Educare.

Koolraap

Een koolraaplampion: zelf zaaien, wieden, oogsten, uithollen en zingen maar. Foto's bij een artikel in de Educare.

Vogels voeren

Zorgen voor en je verbonden voelen met de wereld waarin je leeft kan op veel manieren: vogels helpen de winter door te komen is één manier. Een artikel voor de Educare.

Magisch touwtje

Een touwtje en wat verbeelding, meer is er niet nodig om plezier te beleven.

Zuidlaardermeer - Landschap

Het Zuidlaardermeer:  licht , luchten en ruimte.

Zuidlaardermeer - Allerlei

Allerlei Zuidlaardermeer-moois waar mijn oog op valt: mooie randjes in sneeuw en ijs, patronen, spiegelingen, botenhuizen, steigers, een zwemmer en een schaatser.

Zuidlaardermeer - Riet

Riet, een beetje in de ruime zin van het woord want er is bijvoorbeeld ook een foto van de kleine lis, verdient wat mij betreft een eigen hoofdstukje.

Zuidlaardermeer - Dieren

Eigenlijk laat ik het fotograferen van Zuidlaardermeer-dieren liever over aan echte "faunagrafen". Hier dus geen zeearenden, visarenden, witwangsterntjes, roerdompen, bevers en ander bijzonders [al ik zie ze allemaal wel !] maar alleen die gewone, bijzondere dieren waar ik al wandelend of roeiend haast over struikel.