Foto's

Kinderen Kinderen

Voor de Educare [nu Kiind https://kiind.nl/ ]  heb ik veel kinderfoto's gemaakt. Een aantal is hier te zien: kinderen spelend met vuur, water, lucht en aarde.

Covers Covers

Dit zijn de covers die ik maakte voor de Educare [nu Kiind  https://kiind.nl/  ], een tijdschrift over opgroeien in verbondenheid.

Sinaasappel Sinaasappel

Het koppelen van positieve herinneringen aan geuren. Foto's bij een artikel in de Educare [nu Kiind].

Koolraap Koolraap

Een koolraaplampion: zelf zaaien, wieden, oogsten, uithollen en zingen maar. Foto's bij een artikel in de Educare [nu Kiind].

Vogels voeren Vogels voeren

Zorgen voor en je verbonden voelen met de wereld waarin je leeft kan op veel manieren: vogels helpen de winter door te komen is één manier. Een artikel voor de Educare [nu Kiind].

Magisch touwtje Magisch touwtje

Een touwtje en wat verbeelding, meer is er niet nodig om plezier te beleven.

Zuidlaardermeer - Landschap Zuidlaardermeer - Landschap

Het Zuidlaardermeer:  licht , luchten en ruimte.

Zuidlaardermeer - Allerlei Zuidlaardermeer - Allerlei

Allerlei Zuidlaardermeer-moois waar mijn oog op valt: mooie randjes in sneeuw en ijs, patronen, spiegelingen, botenhuizen, steigers, een zwemmer en een schaatser.

Zuidlaardermeer - Riet Zuidlaardermeer - Riet

Riet, een beetje in de ruime zin van het woord want er is bijvoorbeeld ook een foto van de kleine lis, verdient wat mij betreft een eigen hoofdstukje.

Zuidlaardermeer - Dieren Zuidlaardermeer - Dieren

Eigenlijk laat ik het fotograferen van Zuidlaardermeer-dieren liever over aan echte "faunagrafen". Hier dus geen zeearenden, visarenden, witwangsterntjes, roerdompen, bevers en ander bijzonders [al ik zie ze allemaal wel !] maar alleen die gewone, bijzondere dieren waar ik al wandelend of roeiend haast over struikel.